Ik bied professionele website-ontwerp diensten op maat aan voor de specifieke behoeften van mijn klanten. Ik begrijp dat elke klant unieke vereisten heeft en ik werk samen met jou om een website te ontwerpen die past bij jouw bedrijf en merkidentiteit.

Of je nu een nieuwe website nodig hebt of je huidige wilt upgraden, ik bied op maat gemaakte ontwerpen die zijn ontwikkeld met de nieuwste tools en technologieën om ervoor te zorgen dat jouw website er professioneel uitziet en goed functioneert. Mijn doel is om jouw online aanwezigheid te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.

Ik bied een breed scala aan website-ontwerp- en ontwikkelingsopties, waaronder e-commerce, bloggen, webshops en nog veel meer. Samen met jou bepalen we welke functies en aanpassingen het beste passen bij jouw bedrijf en doelen. Ik vind het leuk om met jou te brainstormen en creatieve en innovatieve oplossingen te bieden om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

Mijn transparante en eerlijke prijzen zijn gebaseerd op de complexiteit en omvang van jouw project. Ik werk samen met jou om een oplossing te vinden die past bij jouw budget en doelstellingen. Naast website-ontwerp en -ontwikkeling bied ik ook onderhoudsabonnementen aan om ervoor te zorgen dat jouw website up-to-date blijft en goed functioneert.

Hier zijn enkele voorbeelden van mijn prijzen:

Basis website-ontwerp en -ontwikkeling: vanaf € 350

Website-ontwerp en -ontwikkeling met extra functies en aanpassingen: vanaf € 750

Onderhoudsabonnementen: vanaf € 20 per maand

Ik geloof in het opbouwen van langdurige relaties met mijn klanten en bied persoonlijke en professionele service. Neem contact met mij op voor meer informatie over mijn diensten of om jouw project te bespreken. Samen kunnen we een website ontwerpen die de online aanwezigheid van jouw bedrijf versterkt.